Ombak + Lombok III

RM219.00

↓ 12%

Ombak + Lombok III

RM219.00

Ombak

  • Jenis Tapisan: Air Reverse Osmosis (RO)
  • Kapasiti Tangki: 13.5 Liter
  • Suhu: Biasa, Sejuk, Panas.
  • *Suhu Panas Boleh Di laras 40, 50, 60, 70, 80, 90°C

Lombok III

  • Jumlah Penapis: 6
  • Keluasan Sedutan: 50 m2
  • Penggunaan Tenaga: 90 W
  • Noise Level: 20 ~ 50 dB
  • Dimensi (W x D x H): 476 x 290 x 693 mm
  • Berat: 12.0 kg

Penapis Air Coway Ombak direka khas hanya untuk orang malaysia. Mempunyai pelaras suhu panas yang didatangkan dengan 50 tetapan suhu yang boleh dipilih. Sudah semestinya banyak membantu untuk memudahkan kerja-kerja para ibu & isteri di dapur.

Coway Ombak memudahkan untuk menyiapkan sarapan seperti bancuh kopi, milo mahupun susu bayi untuk anak kecil. Tak perlu masak air lagi.

Model ini mempunyai tangki air panas terbesar diantara semua jenis penapis air coway. Rekaannya yang moden dan bergaya sudah tentu menjadi pujaan hati para ibu & isteri di luar sana.

CIRI-CIRI Coway Ombak

1. 50 Setting suhu air panas – Boleh pilih suhu (40, 50, 60, 70, 80, 90°C) dan kuantiti air (250, 350, 500, 750, 1000, 1500 & continuously ml selama 3 minit).

2. Mudah dan senang nak bancuh susu untuk si anak kecil.

3. Tangki air panas lebih besar berbanding model lain.

4. RO Filtration System – Menggunakan tapisan air tulen yang paling bersih dan selamat untuk diminum.

5. Panel Kawalan Canggih – Pilih suhu dan kuantiti air hanya melalui sentuhan sahaja.

6. UV Light Steriliser – Membunuh bakteria dan kuman yang ada pada faucet (kekal berfungsi selama 15 minit semasa mengambil air).

7. User Favourite Mode (A,B,C) – Boleh pilih 3 habit setting mengikut habit setiap hari. Tugas menjadi mudah dan cepat dengan hanya tekan sahaja butang habit ini.

8. Water Volume Selection – Air sejuk dan biasa dimana pengguna boleh buat pilihan (250,500,1000,continous ML).

9. Tetapan suhu untuk setiap kerja seperti 40°C (susu), 50°C (baking), 60°C (teh), 80°C (kopi), 90°C (maggi).

10. Child Lock Button – Mengelak kanak-kanak ambil air panas dengan tak sengaja.

11. Light Sensor – Mengesan persekitaran gelap atau ada cahaya.

12. Eco Mode – Pemanas akan beroperasi dalam penggunaan tenaga yang rendah secara tak langsung menjimatkan elektrik.

       

      

SPESIFIKASI

1. Kapasiti tangki: Suhu Biasa 7.8 L | Sejuk 2.3 L | Panas 3.4 L

2. Dimensi (W x D x H): 340 x 523 x 518 mm

3. Penggunaan tenaga: Compressor 0.6 A | Heater 672~800 W

4. Berat bersih: 21.9 kg

5. Sistem tapisan:

Neo-Sense (Sediment + Pre-Carbon)
RO Membrane Filter
Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)
Mineral (Optional)
Antibacterial Filter

Penapis air Coway Ombak mempunyai kelebihan reka bentuk canggih tetapan digital sekaligus memudahkan kerja-kerja para ibu & isteri di dapur.

Penapis Udara Coway Lombok 3 adalah versi terbaru Lombok 2 dengan beberapa naik taraf spesifikasi dimana ia dapat memenuhi keperluan pengguna dan pada masa yang sama mereka dapat bersama-sama dengan transformasi ini.

Coway Lombok 3 diberi nafas baru dengan tambahan penapis debu halus iaitu ‘fine dust filter’ sekaligus menjadikan fungsi model ini sepenuhnya lengkap berbanding penapis udara coway yang lain.

Fine Dust Indicator yang ada pada mo ‘el ni dapat menunjukkan tahap debu halus (PM 2.5) di kawasan sekitarnya sekaligus dapat mengenalpasti tahap kualiti udara sa na ada baik atau tidak baik.

Ia masih lagi dilengkapi lonizer System dimana ia menghasilkan negative ion bertujuan untuk seimbangkan ion yang berada di ruang udara sekaligus menyebabkan pengguna merasa lebih relaks, nyaman macam duduk dalam suasana hutan.

lonizer juga akan berterbangan dan akan memerangkap bakteria dan habuk-habuk halus di udara.

Selain itu, ciri premium yang ada pada model lombok 3 coway ini ialah RBD Plasma System dimana ia berfungsi untuk membunuh kuman dan bakteria serta menyahaktif virus dengan lebih berkesan.

Penapis udara Coway Lombok 3 juga mempunyai indikator kualiti udara, LED akan berubah daripada warna biru kepada merah sekiranya udara tercemar. Jadi anda dapat tahu tahap kondisi persekitaran anda.

Tambahan itu, model ini juga mempunyai ECO mode untuk menjimatkan elektrik sekaligus tak membebankan bil elektrik anda.

     

6 Langkah Penapisan

1. Pre Filter – Menyedut habuk, rambut manusia, bulu haiwan peliharaan

2. Fine Dust Filter – Menapis partikel yang sangat kecil seperti debu halus

3. HEPA Filter – Menghapuskan asap rokok, habuk mikro, bakteria, virus dan kuman.

4. RBD Plasma Filter – Menyingkirk an kulat dan kuman seperti E.Coli.

5. Anti Bacteria Catalyst Filter – Menghapuskan gas berbahaya.

6. AC Deodorisation Filter – Menghilangkan bau busuk, rokok dan pencemar udara yang lain.

FUNGSI

• RBD plasma System

• Fine Dust Indicator

• Antibacterial Catalysis system

• Cluster Negative lon generator

• Anti-Flu HEPA filter

• Advance Air Purification System

• Turbo Fan

Penapis Udara Coway Lombok 3 mempunyai kelebihan menyelesaikan masalah debu halus dan bakteria & virus yang berterbangan di udara sekaligus dapat meminimakan pencemaran udara & mengurangkan risiko masalah kesihatan yang berkaitan.

Specification Coway Ombak

Specification Coway Lombok 3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ombak + Lombok III”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sufi
Sufi
5/5

Alhamdulillah dah settle pemasangan. Sangat senang deal dengan agent anis. Guide dari awal hingga habis pemasangan❤❤ suka sangat service nya🥰

4 months ago
Azreen
Azreen
5/5

everything was great! layanan semua A+++ ,proses pemasangan semua mudah dan pantas! saya suka saya suka😍

4 months ago
Hanan
Hanan
5/5

Terima kasih cik anis.. Uruskan pemasangan penapis dirumah sy dgn pantas

4 months ago
Zana
Zana
5/5

Seronok berurusan dengan puan anis.. Servis yang Sgt pantas, mudah mesra dgn pelanggan

4 months ago
FARAH
FARAH
5/5

Services terbaik ..mudah berurusan

8 months ago

Produk Coway

error: Content is protected !!