Coway Lombok 3

RM90.00RM3,490.00

(3 customer reviews)
↓ 17%

Coway Lombok 3

RM90.00RM3,490.00

(3 customer reviews)

Jumlah Penapis: 6
Keluasan Sedutan: 50 m2
Penggunaan Tenaga: 90 W
Noise Level: 20 ~ 50 dB
Dimensi (W x D x H): 476 x 290 x 693 mm
Berat: 12.0 kg

Product Description

Penapis Udara Coway Lombok 3 adalah versi terbaru Lombok 2 dengan beberapa naik taraf spesifikasi dimana ia dapat memenuhi keperluan pengguna dan pada masa yang sama mereka dapat bersama-sama dengan transformasi ini.

Coway Lombok 3 diberi nafas baru dengan tambahan penapis debu halus iaitu ‘fine dust filter’ sekaligus menjadikan fungsi model ini sepenuhnya lengkap berbanding penapis udara coway yang lain.

Fine Dust Indicator yang ada pada mo ‘el ni dapat menunjukkan tahap debu halus (PM 2.5) di kawasan sekitarnya sekaligus dapat mengenalpasti tahap kualiti udara sa na ada baik atau tidak baik.

Ia masih lagi dilengkapi lonizer System dimana ia menghasilkan negative ion bertujuan untuk seimbangkan ion yang berada di ruang udara sekaligus menyebabkan pengguna merasa lebih relaks, nyaman macam duduk dalam suasana hutan.

lonizer juga akan berterbangan dan akan memerangkap bakteria dan habuk-habuk halus di udara.

Selain itu, ciri premium yang ada pada model lombok 3 coway ini ialah RBD Plasma System dimana ia berfungsi untuk membunuh kuman dan bakteria serta menyahaktif virus dengan lebih berkesan.

Penapis udara Coway Lombok 3 juga mempunyai indikator kualiti udara, LED akan berubah daripada warna biru kepada merah sekiranya udara tercemar. Jadi anda dapat tahu tahap kondisi persekitaran anda.

Tambahan itu, model ini juga mempunyai ECO mode untuk menjimatkan elektrik sekaligus tak membebankan bil elektrik anda.

     

 

6 Langkah Penapisan

1. Pre Filter – Menyedut habuk, rambut manusia, bulu haiwan peliharaan

2. Fine Dust Filter – Menapis partikel yang sangat kecil seperti debu halus

3. HEPA Filter – Menghapuskan asap rokok, habuk mikro, bakteria, virus dan kuman.

4. RBD Plasma Filter – Menyingkirk an kulat dan kuman seperti E.Coli.

5. Anti Bacteria Catalyst Filter – Menghapuskan gas berbahaya.

6. AC Deodorisation Filter – Menghilangkan bau busuk, rokok dan pencemar udara yang lain.

 

FUNGSI

• RBD plasma System

• Fine Dust Indicator

• Antibacterial Catalysis system

• Cluster Negative lon generator

• Anti-Flu HEPA filter

• Advance Air Purification System

• Turbo Fan

 

Penapis Udara Coway Lombok 3 mempunyai kelebihan menyelesaikan masalah debu halus dan bakteria & virus yang berterbangan di udara sekaligus dapat meminimakan pencemaran udara & mengurangkan risiko masalah kesihatan yang berkaitan.

Specification Coway Lombok 3

3 reviews for Coway Lombok 3

5.0
Based on 3 reviews
5 star
100
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
  1. Nizam

    Alhamdulilah pemasangan product sudah siap. Fast service dari agent Anis.

  2. fatin syahira

    alhamdulilah pemasangan penapis udara model lombok 3 sudah siap pasang . terima kasih puan anis uruskan pemasangan dgn cepat .. puan anis sangat sangat peramah seronok sgt berurusan

  3. Norrizan heruddin

    Alhamdulillah service baik dan penerangan sangat jelas…pemasangan pun baik…goid service❤️❤️❤️

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sufi
Sufi
5/5

Alhamdulillah dah settle pemasangan. Sangat senang deal dengan agent anis. Guide dari awal hingga habis pemasangan❤❤ suka sangat service nya🥰

6 months ago
Azreen
Azreen
5/5

everything was great! layanan semua A+++ ,proses pemasangan semua mudah dan pantas! saya suka saya suka😍

6 months ago
Hanan
Hanan
5/5

Terima kasih cik anis.. Uruskan pemasangan penapis dirumah sy dgn pantas

6 months ago
Zana
Zana
5/5

Seronok berurusan dengan puan anis.. Servis yang Sgt pantas, mudah mesra dgn pelanggan

6 months ago
FARAH
FARAH
5/5

Services terbaik ..mudah berurusan

10 months ago

Produk Coway

error: Content is protected !!