Coway Kecil

RM77.00RM3,590.00

(6 customer reviews)
↓ 33%

Coway Kecil

RM77.00RM3,590.00

(6 customer reviews)

Jenis Tapisan: Air Mineral
Kapasiti Tangki: 1.35 Liter
Suhu: Sejuk, Biasa, Suam, Kurang Panas, Panas

 

Product Description

Penapis Air Coway Kecil adalah model terbaru digital dilengkapi 5 suhu pilihan iaitu panas, kurang panas, suam, biasa dan sejuk. Coway kecil menggunakan teknologi pengaliran air secara direct dengan rekaan yang minimalis.

Coway Kecil ini sangat sesuai bagi keluarga kapasiti kecil hingga sederhana dan mempunyai ruang dapur yang agak terhad seperti di rumah teres, apartment dan kondominium. Saiznya yang kecil dan ringan amat penting untuk menjimatkan ruang!

Dan yang menariknya ialah pengguna Coway Kecil akan dapat menikmati air suhu Biasa & Panas secara pantas dan terus dari air paip yang telah ditapis. Hanya air sejuk sahaja yang mempunyai simpanan tangki di dalamnya.

Penggunaan elektrik bagi model kecil ini adala h rendah berbanding model ‘tankless’ jenama lain.

Coway Kecil mempunyai 5 tetapan suhu pilihan iaitu KOPI, TEH, SUSU BAYI, SEJUK dan BIASA. Jadi, anda boleh pilih mengikut tetapan yang anda inginkan dengan hanya sentuhan mudah.

Anda juga dapat memilih 4 tetapan isipadu air yang diinginkan iaitu 250, 500, 1000ml atau ‘Continuous’. Setiap had mempunyai fungsi bagi kegunaan seharian anda.

1 Cawan = 250ML (Sesuai untuk teh, kopi, susu bayi dan air untuk diminum)

2 Cawan = 500mL (Sesuai untuk buat kek dan memasak)

Periuk = 1000ML (Sesuai untuk isi air dalam botol dan jug)

“Continuous’ = Pengeluaran Terus (Sesuai untuk mandikan bayi dan simpan air dalam bekas yang besar)

 

CIRI-CIRI Coway Kecil

1.    5 Tetapan suhu – Mempunyai 5 suhu air iaitu panas, kurang panas, suam, sejuk dan biasa / suhu bilik. Boleh pilih untuk kegunaan Kopi, Teh, Susu Bayi, Sejuk atau Biasa.

2.  Air Biasa & Panas ‘Direct’- Teknologi kadar pengaliran air secara terus tanpa tangki membolehkan anda ambil air suhu biasa sepantas 0 dan air suhu panas sepantas 3 saat pada bila-bila sahaja.

3.  Ultra slim design – Sangat slim dan ringan. Mudah untuk diisi di ruang yang sempit. Tiada masalah ruang.

4.  Hot Lock Button – Elak orang tua dan kanak-kanak tertekan air panas.

   

 

SPESIFIKASI

1. Kapasiti tangki: Suhu Biasa (Direct) | Sejuk 1.35 L | Panas (Direct)

2. Dimensi (W x D x H): 80 x 440 x 422 mm

3. Penggunaan tenaga: Compressor 0.5 A | Heater 2230-2720 W

4. Berat bersih: 10.0 kg

5. Sistem tapisan:

8″ Core Filter Coway Nanotrap™
8″ Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)

Penapis air Coway Kecil mempunyai kelebihan dari saiz dan teknologinya iaitu menggunakan paparan digital dan anda dapat menikmati suhu air biasa dan panas tanpa had sepantas mungkin dengan hanya satu sentuhan!

Anda tak perlu tunggu lagi untuk air penuh dalam tangki malah anda boleh ambil air biasa secara terus pada bila-bila masa sahaja sepantas 0 saat dan air panas sepantas 3 saat.

Saiznya yang kecil selebar 7 inci akan menarik minat mereka yang inginkan konsep minimalis di ruang dapur.

Model kecil direka lanjutan daripada permintaan ramai rakyat Malaysia yang inginkan penapis air yang mempunyai rekaan slim, pengaliran air secara terus, paparan digital, mempunyai kawalan tetapan suhu & isipadu yang diinginkan, dan mereka mahukan air panas dengan sepantas mungkin!

Specification Coway Kecil

6 reviews for Coway Kecil

5.0
Based on 6 reviews
5 star
100
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
  1. Danish

    Trusted agent. Dari awal pemilihan product sehingga pemasangan amat mudah untuk deal…

  2. Ayu

    Alhamdulillah. Dapat saya n family rasa minum air yg bersih. Nak bancuh susu anak pun senang. Terima kasih ya agent adila 😁

  3. Ros

    Alhamdulillah.. Lps ni dpt minum air yg lg bersih.. Tq juga pd Anis dgn layanan yg baik.. Tq juga pada adik yg baik yang pasangkn Coway..

  4. Amir

    Service terbaik. cepat & pantas. terima kasih sy bagi 5 bintang.

  5. Ratna Kusnadi

    Service terbaik puas aty n cpt sesangatt

  6. FARAH

    Services terbaik ..mudah berurusan

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sufi
Sufi
5/5

Alhamdulillah dah settle pemasangan. Sangat senang deal dengan agent anis. Guide dari awal hingga habis pemasangan❤❤ suka sangat service nya🥰

6 months ago
Azreen
Azreen
5/5

everything was great! layanan semua A+++ ,proses pemasangan semua mudah dan pantas! saya suka saya suka😍

6 months ago
Hanan
Hanan
5/5

Terima kasih cik anis.. Uruskan pemasangan penapis dirumah sy dgn pantas

6 months ago
Zana
Zana
5/5

Seronok berurusan dengan puan anis.. Servis yang Sgt pantas, mudah mesra dgn pelanggan

6 months ago
FARAH
FARAH
5/5

Services terbaik ..mudah berurusan

10 months ago

Produk Coway

error: Content is protected !!